Du är förmodligen full av frågor medan du söker för att upptäcka de bästa billiga VPN för dina behov. Här är några svar på de vanligaste frågorna:
Vad är det billigaste VPN?
PureVPN är den billigaste VPN-tjänsten. Den exklusiva 1-åriga VPN-affären är tillgänglig för $1,99/mo. Till den här låg kostnad, servicen har allting du kanna fråga om från en topp-presterande VPN inklusive förenligheten med populär VoD tjänsten och vattentät online privat.
Hur mycket ska en VPN-kostnad kosta?
Bra VPN-tjänster kostar minst $3/månad. PureVPN, Surfshark, och Ivacy är de enda undantagen till denna regel. Dessa VPNs erbjuder utmärkt service och prestanda trots kostar mindre än $2/month.
Vad billiga VPN fungerar i Kina?
Ivacy är en av de enda få billiga VPNs som fortfarande fungerar i Kina. Leverantören har en specialiserad tjänst för kinesiska användare som kallas IvacyPrime som hjälper till att ta bort censur på sociala medier och andra webbplatser i Kina.
Vad är det bästa värdet VPN här?
PureVPN är en av de bästa värdet VPN, tätt följt av Surfshark. Med utmärkt sekretessfokuserad funktioner och personal Unblocking kapacitet, detta VPN kostar $1,99/Mo om du väljer den 2-åriga plan och kommer med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.
Är billiga VPNs säkert att använda här?
Vissa billiga VPN kan vara osäkra att använda. Men de tio bästa leverantörerna i listan ovan är alla beprövade tjänster som har byggt upp ett rykte genom åren för trovärdighet. Du är mycket mer benägna att vara säker om du väljer en erkänd ännu billig VPN än en som är oklar och okänd.
Vad är förnyelse priser?
Prissättningen av de flesta VPN-leverantörer ändras flera gånger under årens lopp. Vissa leverantörer tillämpar reviderade priser när du förnyar prenumerationen, medan andra alltid debiterar dig samma pris som du betalade för din första prenumerationsperiod. För att se om en leverantör tillämpar förnyelse priser bör du alltid gå igenom deras tjänstevillkor.
Vilken fri VPN är bäst?
Att köra en VPN-tjänst är ett kostsamt företag. Gratis tjänster använder skumma taktik för att finansiera sin verksamhet, såsom att sälja din information till tredje part. Det är därför det är i allmänhet en bra idé att undvika gratis VPN-leverantörer i intresse av att upprätthålla din integritet på nätet och välja en ansedd betald VPN istället.